Stay gold! 0

29 maart 2016
Pamela
Stay gold!

Ik wil graag beter worden in het aanbrengen van make-up. Het is niet dat ik er heel slecht in ben maar ik merk zelf dat ik tijdens de visagie lessen niet op me gemak ben. Dit wil ik dus wel worden. Ik ga meer make-up bij mezelf proberen en bij anderen. En dan bedoel ik niet de standaard looks die ik wel kan.

  Beauty

De beautyblender0

15 maart 2016
Pamela
De beautyblender

De beautyblender is een veel gesproken sponsje in beautyland. Geen spons zou zo fijn zijn als de beautyblender. Ik ben er al een lange tijd benieuwt naar. Ik vond hem alleen erg prijzig. Uiteindelijk heb ik hem toch aangeschaft. Is hij het geld waard??

  Beauty

Waarom het MBO voor mij een goede keus was0

01 maart 2016
Pamela

Heel lang heb ik getwijfeld tussen de Havo en het MBO. Uiteindelijk heb ik 1,5 jaar geleden de keus gemaakt naar het MBO te gaan. Tot nu toe is dit echt een hele goede keus geweest. Waarom, dat kun je hieronder lezen


Kiko cocktail review0

23 februari 2016
Pamela
Kiko cocktail review

Al een hele tijd geleden hoorde ik dat er een Kiko in de stad van Den Haag zou komen. Ik was echt enorm enthousiast. Aangezien ik 20 minuutjes van de stad af woon kon ik niet wachten om te shoppen bij Kiko. Er was echt een mega sale en ik heb 6 producten weten te scoren voor bij elkaar maar 15 euro! Wat ik van de producten vind kun je hieronder lezen.

  Beauty

Dr. Belter0

17 februari 2016
Pamela
Dr. Belter

Toen ik begon met mijn opleiding moest ik al mijn producten ophalen bij een groothandel. Ik was dolgelukkig. Het was een mega unboxing. Niet alle producten zijn van een merk maar de huidverzorgingsproducten zijn van Dr. Belter. Ik werk nu 1,5 jaar met dit merk. Wat ik ervan vind kun je hieronder lezen.

  Beauty