W7 The naughty nine pallet (dupe mac!)0

11 mei 2016
Pamela
W7 The naughty nine pallet (dupe mac!)

Ik was meteen verlieft toen ik dit pallet in de winkel zag liggen. De kleuren zijn echt op mijn lijf geschreven en de verpakking ziet er echt luxe uit. Voor maar liefst 5 euro nam ik dit pallet mee naar huis!

  Beauty

I believe in pink!0

08 mei 2016
Pamela
I believe in pink!

Ik ben gek op de kleur roze. Mijn obsessie met deze kleur begon al op vroege leeftijd. Nu is dat natuurlijk minder geworden maar diep van binnen heb ik nog steeds iets met deze kleur. Dit was dan ook mijn inspiratie voor deze look!

  Beauty

Je huid reinigen en make-up verwijderen0

04 mei 2016
Pamela
Je huid reinigen en make-up verwijderen

Als ik een gezichtsbehandeling geef heb ik het altijd kort over wat mijn klant zelf doet aan huidverzorging. In de meeste gevallen schrik ik eigenlijk een beetje. Mensen weten wel dat reinigen van de huid belangrijk is, maar toch word het vaak niet goed gedaan. Vandaag wil ik graag uitleggen hoe je je huid goed reinigt.

  Beauty

Out of the box?0

02 mei 2016
Pamela
Out of the box?

Een paar weken geleden wilde ik wat meer looks maken. Ik wilde meer experimenteren met make-up. Gewoon omdat ik dat leuk vind. Ik merkte dat elke keer de look wel een beetje hetzelfde was. Ik moest eens iets anders proberen.

  Beauty

Geslaaaagd!!!!!!!0

12 april 2016
Pamela
Geslaaaagd!!!!!!!

Ik kijk al zo lang uit naar het moment dat ik mijn rijbewijs zou halen! Eindelijk was het dan zo ver. Ik moest vanmorgen afrijden. En wat was ik zenuwachtig! Gelukkig heb ik mijn zenuwen in bedwang gehouden en ben ik geslaagd!