Essence the glow must go on bronzing & highlight palette

06 november 2016
Pamela

Toen Serena van Beautylab bekend maakte dat ze samen met Essence een palette had ontworpen was ik meteen enthousiast. De laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat merken samen werken met bloggers. Ik vind het echt super leuk!

Dit pallet komt uit een collectie met nog 3 andere palette en 4 nagellakjes. De andere palette zijn gemaakt met 3 andere bloggers uit andere landen. Naast elk pallet is er ook nog een bijpassend nagellakje te krijgen. Ik heb alleen dit pallet gekozen. Ik vond de andere drie niet heel vernieuwend of speciaal. En natuurlijk om deze samen met beautylab is gemaakt!

Ik vind het uiterlijk van het pallet zo ontzettend leuk! Naast dat het heel goed past bij de inhoud van het pallet. Vind ik ook dat het heel erg bij de stijl van Serena past. Je kunt echt ziet dat zij het ontworpen heeft. EN ik geloof ook wel dat zij het pallet zelf echt mooi vind.

De verpakking is van karton. Toch voelt hij wel stevig aan en denk ik niet dat hij snel kapot zou gaan. Je kan hem rustig meenemen.

De binnenkant ziet er ook heel leuk uit! Boven zit er een spiegel en een design die weer helemaal past bij het hele pallet. Daarnaast staat er ook Serena from beautylab in.

Ook de poeders en het kwastje zitten op een leuke manier in het pallet verwerkt.

De kwastjes in palette gooi ik eigenlijk altijd weg. Toch wil ik hier wel even iets over zeggen. Hij is namelijk echt heel erg zacht. Heb je niet veel kwasten dan kun je deze goed gebruiken voor highlighter. Gebruik je zelf al aparte kwasten dan is dit niets voor jou.

Midde in het pallet zit echt een pareltje. Een prachtige bronzer met shimmer.

De honey glow highlighter is volgends Serena het pareltje uit het pallet. En ik snap waarom! Ik vind het ook echt een mooie highlighter.

En als laatste twee mooie oogschaduws.

De swatches zien er echt heel goed uit! Helemaal links zien jullie de drie kleuren van de bronzer bij elkaar. Daarnaast de drie kleuren apart. En de drie kleuren links zijn de oogschaduws.

In deze look heb ik alleen de twee kleuren oogschaduw gebruikt. De oogschaduws blenden fijn en zijn goed op te bouwen in kleur. Ik zou alleen niet alleen deze kleuren gebruiken. De look is voor mij nog niet helemaal af ofzo. Maar ik denk als je alleen al de kleuren van de bronzer zou gebruiken dat de look al een stuk meer tot leven komt.

De bronzer valt helemaal weg op de foto. Maar deze is echt heel erg mooi! Hij geeft je echt een mooie bronzie gloed. Perfect voor de zomer. De shimmers die erin zitten zijn heel fijn waardoor je niet snel een disco bal effect krijgt.

En als laatste de highlighter. Deze is wel goed te zien op de foto. Ik heb hem een stuk dikker aangebracht voor de foto. In het echt is hij draagbaar. Het is een prachtige highlighter. Ik vind het een beetje de koele versie van mac soft en gentle. Toch ben ik wat meer van de warme tinten.

De verkrijgbaarheid van het pallet is nu nog iets lastiger. Ik had hem gelukkig meteen te pakken maar ik heb gehoord dat hij overal uitverkocht is. Gelukkig komt dit pallet binnenkort in het vaste assortiment. Hij kost 4,99.

  Beauty

comments powered by Disqus