Look: Suicide squad Harley quinn

02 augustus 2016
Pamela

Door Nikki van nikkitutorials werd ik geinspireerd om mijn eigen versie te maken van harley quinn. Ik wilde iets anders dan alle andere dus maakte geen uitgelopen make-up look maar een nette versie van harley quinn.

Ik begon met het wat witter maken van mijn gezicht. Bij deze look komt geen blush of contour aan te pas. Een bleek egaal gezicht is alles wat je nodig hebt.

Toen begon ik aan de ogen. De wenkbrauwen zijn in deze look normaal bijgetekend. De blauwe kant was niet heel moeilijk. Ik heb redelijk veel blauwe tinten oogschaduw. Bij de rode kant had ik wat meer problemen. Ik kon geen een rode oogschaduw vinden. Uiteindelijk heb ik de rode look gemaakt met face paint. Dit ging niet zo heel makkelijk. Het blenden natuurlijk niet geweldig en het werd een grote rode vlek. Uitiendelijk heb ik met zwart en wit erdoor nog wat dementie weten te maken.

De lippen wilde ik ook niet helemaal standaard houden. Ik heb een beetje het ombre effect proberen te maken. De hoekjes heb ik iets donkereder gemaakt met een paars lippotlood. Verder kunnen natuurlijk de vuur rode lippen niet ontbreken.

En als laatste heb ik een zwart hartje getekend op het jukbeen met facepaint. Deze mag natuurlijk niet ontbreken.

Wat vinden jullie?

  Beauty

comments powered by Disqus