NYX soft matte lip cream

22 juni 2016
Pamela

Ik vind NYX een super leuk merk. Vooral hun lipproducten spreken mij heel erg aan. Vandaag heb ik voor jullie een review van de soft matte lip creams.

De verpakking vind ik echt super leuk! De doppen zijn, heel toepasselijk, matt. De verpakking zelf is geheel in de kleur van het product. De testen is natuurlijk helemaal a la NYX. Ik hou wel van hun stijl. Maar dat is natuurlijk heel erg persoonlijk.

De applicators zijn heel standaard. Wat mij betreft de fijnste applicators die er zijn.

De swatches zien er heel erg goed uit! De structuur voelt fijn aan op de huid. De kleuren zijn goed dekkend.

Ze brengen iets apart aan. Het product is meteen matt en dat voelt even heel raar. Maar ze dekken heel goed en voelen ook fijn aan. Ze drogen mijn lippen niet uit. Ze blijven wel wat glijden waardoor de houdbaarheid van deze lipsticks niet super lang is. Je moet ze wel af en toe bijwerken. Ik vind dit niet heel erg. Als ze wel echt indrogen dan drogen ze ook je lippen uit en dat heb ik liever niet.

De roze kleur heet Milan. Ik vind dit echt een gave kleur zeker voor de zomer. Wel moeten de mensen met wat roodheden in hun huid, waaronder ik dus, uitkijken met deze kleur. Roodheden worden echt naar voren gehaald als je deze niet eerst even wegwerkt met wat concealer voor je deze kleur gaat dragen.

De nude kleur heet stockholm. Ook dit is echt een gave kleur. Ik vind had hem wel nog iets donkerder willen hebben dan was hij echt perfect. Maar in de winter is dit de perfecte nude kleur!

NYX is steeds beter verkrijgbaar in Nederland! In de stad in Den Haag is NYX gewoon bij de Douglas te krijgen. Daarnaast kun je natuurlijk ook online bestellen bij Douglas. Ik vind het een hele fijne webshop. Ze hebben heel erg veel, je hebt het de volgende dag in huis en je betaald geen verzendkosten. Deze soft matt lip creams kosten 7.50.

  Beauty

comments powered by Disqus