Perfecte party look!0

29 mei 2016
Pamela
Perfecte party look!

Dit keer weer een wat meer neutrale look. Een look waar je wel mee naar buiten kan. De ene zou dit dragen als een dag make-up en de ander als party look. Zelf vind ik hem zeer geschikt voor elk soort feestje!

  Beauty

Maybelline Baby skin instant pore eraser0

23 mei 2016
Pamela
Maybelline Baby skin instant pore eraser

Ik ben dol op primers! Ik hou er gewoon van als ik door de dag heen niet aan mijn make-up hoef te denken. Toen ik de schattige verpakking zag van de Instant pore eraser moest ik hem hebben!

  Beauty

Unicorn brows0

17 mei 2016
Pamela
Unicorn brows

Ik vind de trend ‘gekleurde wenkbrauwen’ echt te gek! Natuurlijk niet om mee te lopen in het dagelijks leven, maar wel om looks mee te maken. In deze look staat de gekleurde wenkbrauw dan ook centraal.

  Beauty

W7 The naughty nine pallet (dupe mac!)0

11 mei 2016
Pamela
W7 The naughty nine pallet (dupe mac!)

Ik was meteen verlieft toen ik dit pallet in de winkel zag liggen. De kleuren zijn echt op mijn lijf geschreven en de verpakking ziet er echt luxe uit. Voor maar liefst 5 euro nam ik dit pallet mee naar huis!

  Beauty

I believe in pink!0

08 mei 2016
Pamela
I believe in pink!

Ik ben gek op de kleur roze. Mijn obsessie met deze kleur begon al op vroege leeftijd. Nu is dat natuurlijk minder geworden maar diep van binnen heb ik nog steeds iets met deze kleur. Dit was dan ook mijn inspiratie voor deze look!

  Beauty