Kiko cocktail review0

23 februari 2016
Pamela
Kiko cocktail review

Al een hele tijd geleden hoorde ik dat er een Kiko in de stad van Den Haag zou komen. Ik was echt enorm enthousiast. Aangezien ik 20 minuutjes van de stad af woon kon ik niet wachten om te shoppen bij Kiko. Er was echt een mega sale en ik heb 6 producten weten te scoren voor bij elkaar maar 15 euro! Wat ik van de producten vind kun je hieronder lezen.

  Beauty

Dr. Belter0

17 februari 2016
Pamela
Dr. Belter

Toen ik begon met mijn opleiding moest ik al mijn producten ophalen bij een groothandel. Ik was dolgelukkig. Het was een mega unboxing. Niet alle producten zijn van een merk maar de huidverzorgingsproducten zijn van Dr. Belter. Ik werk nu 1,5 jaar met dit merk. Wat ik ervan vind kun je hieronder lezen.

  Beauty

Alles over tonic, toner en lotion0

14 februari 2016
Pamela
Alles over tonic, toner en lotion

Tonic, toner en lotion zijn bekende termen in de beautywereld. Ik denk dat de meeste mensen er wel eens van gehoord hebben. Toch merk ik vaak wel wat verwarring over de betekenis hiervan en wat het product precies doet. In dit artikel kun je alles lezen over deze drie termen.

  Beauty

Van examenkandidaat naar allround schoonheidsspecialist 0

07 februari 2016
Pamela
Van examenkandidaat naar allround schoonheidsspecialist

De examen stres van 4 MAVO kan ik mij nog heel erg goed herinneren. Niet alleen het behalen van de examens leverden een hoop stress op maar ook de keuze voor een opleiding. Uiteindelijk heb ik de goede keus weten te maken. Hoe ik dat gedaan heb, dat lezen jullie hieronder.