Clarins - Wonder perfect mascara!0

26 januari 2017
Anonymous
Clarins - Wonder perfect mascara!

Eerder deze week schreef ik al over een product van Clarins. Vandaag is de mascara aan de beurt. Ik kreeg er twee dus mijn moeder en ik zijn hem gaan testen.

  About

Essence the glow must go on bronzing & highlight palette0

06 november 2016
Pamela
Essence the glow must go on bronzing & highlight palette

Toen Serena van Beautylab bekend maakte dat ze samen met Essence een palette had ontworpen was ik meteen enthousiast. De laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat merken samen werken met bloggers. Ik vind het echt super leuk!

  Beauty

Look: Suicide squad Harley quinn0

02 augustus 2016
Pamela
Look: Suicide squad Harley quinn

Door Nikki van nikkitutorials werd ik geinspireerd om mijn eigen versie te maken van harley quinn. Ik wilde iets anders dan alle andere dus maakte geen uitgelopen make-up look maar een nette versie van harley quinn.

  Beauty

NYX soft matte lip cream0

22 juni 2016
Pamela
NYX soft matte lip cream

Ik vind NYX een super leuk merk. Vooral hun lipproducten spreken mij heel erg aan. Vandaag heb ik voor jullie een review van de soft matte lip creams.

  Beauty

The power of make-up (eyes only)0

14 juni 2016
Pamela
The power of make-up (eyes only)

Nikki van nikkitutorials kwam een tijd geleden met het concept the power of make-up. Hierin bracht ze op de ene helft van haar gezicht make-up aan en op de andere helft niet. De power of make-up is nu een soort tag geworden op het internet. Ik heb hier mijn eigen draai aan gegeven.

  Beauty